Saturday, July 18, 2009

Khabar Dari Melaka


Alhamdulillah...kaklong sekarang bahagia sgt hidup sebagai isteri...
Doakan moga kebahagian ni berpanjangan yer...

Sebenarnya PC kaklong ada masalah sikit nak sign in utk post new entry...so tak dptlah nak citer n update selalu....

Ditambah plak dgn kesibukan skrg ni...mmg tak sempat..

Wat sue...kaklong akn ikut sokmo blog cik Penna tu...
mcmtu gak ngan mama Qis n semua mama2 kat Malaysia yg ada blog tu...best sesangat baca pengalaman ibu2 kat Malaysia ni...

Sekarang ni, kaklong ada kat Melaka...bukan dtg bercuti, tapi bekerja...ada bengkel yang kaklong sertai....
Bengkel Soal-Jawab Internet...
kami ditugaskan sebagai panel untuk menjawab kemusykilan orang ramai yang bertanya melalui laman web JAKIM...
Umat Islam masa kini....mmg perlukan bimbingan..bila terlibat dengan tugas macamni....Kaklong dan rakan2 lain yg lebih pakar merasa hiba sgt....
Kadang2 persoalan remeh yg kite rs tak sepatutnya kita sebagai umat Islam tak tahu...masih ada yg bertanya...

Jadi...buat ibu bapa...
Mama2 yg ada.....yg berkesempatan baca post kaklong ni...
didiklah anak2 kalian dari kecil dengan ilmu agama yg mantap...
Dalam kiter duk mengejar ilmu duniawi jgn diabaikan ilmu agama....

Ok...sehingga berjumpa lagi....
Dah nak check out ni....
Cik abang kat sebelah ni dah memanggil2 tue....

No comments: