Wednesday, April 6, 2011

Hobi baru...best juga rupanya.....

Salam.. Alhamdulillah dah selesai dan berlalu saat2 genting kat office ni... Semua berjalan dgn lancar... Dah lama kan kaklong tak buat n3 baru... Sekarang kaklong dah mula dgn hobi baru... Menarik dan sgt seronok...menjahit.... Kblkgn ni kaklong byk singgah menyingga ke blog2 jahitan...mcm2 tutorial yg kaklong dapat... Tp tak byk... Apa yang kaklong dapati dari blog walking ke blog2 jahitan ni...amat susah nak dapatkan teknik dan kaedah yang khusus untuk menjahit secara free kecuali perlu bayaran... Maksud kaklong kbykan yg kaklong jumpa adalah blog tutorial menjahit secara bayaran... So, baru2 ni bila di offer untuk menyertai kelas jahitan baju kurung secara percuma setelah membeli mesin jahit di kedai berkenaan...terus kaklong ambil peluang ni dan alhamdulillah byk yg kaklong belajar dan byk juga teknik2 yg btl kaklong pelajari dr Kak Jamilah... Terima kasih juga kepada rakan2 baru yg sama2 sertai kelas tersebut... Kak Rohaizan, Siti dan Sumaiyyah...nice to meet u all.... InsyaAllah bila berkelapangan nnt kaklong akan kongsikan hasil jahitan baju kurung Syafiqah... Sekarang dlm proses menyiapkan jahitan klim hujng tangan serta kain baju kurungnya... Apapun, kaklong msh dlm proses belajar dan akan trs belajar...InsyaAllah....

1 comment:

Nasrullah Jaafar said...

yeay!!!
leh tempah baju raya kat kaklong tahun ni..hehe (^_^)