Monday, November 23, 2015

Taska AADK Kids Centre 2015


Assalamualaikum.

Semua dah up citer Majlis Kecemerlangan Anak2 kan...so kaklong pn tak nak ketinggalan untuk menyimpan memori anak2 ni...untuk tahn 2015... Taska AADK..tempat pusat jagaan anak2 buat majlis juga...walaupun hnya untuk anak2 taska..majlis tetap meriah.


Naufal dan Kakak Fyqah buat persembahan Under The Sea...kakak baca cerita..Naufal dan kawan2 buat persembahan. Tuan Naufal...jadi planten...kena pakai baju hijau...comel je tgk abgngah atas pentas dgn topi kuning...

 Kakak dengan kawannya kt taska...Dina. Dina ni anak pengusaha taska tu...dia dh 6 tahun.

 NI dah lepas persembahan..majlis dh nak habis..Alhamdulillah anak2 dapat berkwan...bermain dan belajar serba sedikit di taska tu..

Terima kasih opah, atuk, maklang dan makteh... sudi dtg tgk kakak dan abgngah.

 My Lovely Family...sayang semua anak2 ummi..

 Abgngah dapat hadiah....Adik Sumayyah pn dapat hadiah juga...suka anak2 bila dapat hadiah.. Tahniah sayang...teruskan kecemerlangan.. 

 Kakak pinjam jubah kawan je ni..hihi.. Sebab kakak transit je kat taska ni. Kakak sekolah kat Madrasah al-Quran.. sekolah yang serba sederhana. Tapi sangat2 bagus. Alhamdulillah kakak dh boleh membaca pada usia 5 tahun. Menghafal surah lazim dalam al-Quran. menghafal bacaan dalam solat dan doa-doa tertentu. 


Terima kasih semua teacher yang jaga Sumayyah, Naufal dan Syafiqah... 
Ummi selalu ambik lambat kat taska...tapi teachers sabar je menunggu. Terima kasih...

Akhir dari kaklong...biarlah anak2 belajar dan bermain sesuai dengan perkembangannya. Usah di paksa....tpi berilah dorongan dan galakan.

No comments: