Friday, October 16, 2009

Ceria 1 Syawal...

Salam...dah terlalu lama sgt kaklong tak update blog ni...
Penuh bersawang.....
huhu....mmg tak dapek nak buat ape...sbb....
Ada masalah skt ngn line internet....

Dlam n3 kali ni...kaklong cuma nak ctr ttg raya.....

Kek raya yg dibawa dr Bangi...dari Mama Bisya...

Ini kali pertama kaklong beraya sebagai isteri dan menantu...
Alhamdulillah semuanya ok...
Raya pertama dan kedua kat umah family kaklong kat manjung....pastu raya ketiga baru balik ke kelantan...beraya lat sama sampai raya kelima....

Kat bawah ni...semua gambar2 ceria kaklong ngan adik2 beraya kat manjung...
Raya pertama lagik....

Semua der.....kecuali adik kedua kaklong..ikhwan dan isteri serta anaknye yg beraye kat umah mentua...

Sebelum.....adik2 yg bujang...(lelong2...sape nak....) ngan suami dan ayah....

Selepas.....sibujang dah berubah.....ayah dan suami stilll maintain..control macho....

Kaklong ngan mak dan anak2 gadis mak.....yg ni tak blh lelong.....haha...

Sekian dulu...gambor raye yg kaklong dpt upload kan...
byk lagi yg lain2 tu....wat simpanan peribadi jelah....
terlalu ceria untuk dikongsi.....
haha...

Apapun...dlm keseronokanberaya....
Jgn dilupa amalan2 sunat buat penambah pahala yg sepatutnya kita lakukan...

Alhamdulillah...kita semua dipanjang usia....
Syawal pun dah hampir menutup tirainya....
Moga aidilfitri akan dtg lebih membawa keberkatan, keinsafan dan kesyukuran....







No comments: