Monday, June 10, 2013

Tahniah Chiah...belajar rjn2.

Salam...

Tahniah buat adik kaklong yang ke-7, beliau yg baru je tamat SPM dari Sek. Men.Teknik Pertanian kat Teluk Intan tu...telah berjaya ditwrkan ke Program Persediaan Diploma Pertanian, UPM.

Pada 5 Jun 2013, berangkatlah beliau dn Achik (Adik kaklong yang ke-6) ke Bintulu, Sarawak. Achik mmg study kat sana...harap ada dielah tuk tgkkan adik tu..

Buat Chiah...belajar rajin2...fokus pada pelajaran dan usaha sungguh-sungguh supaya lebih berjaya pada masa akan datang. Setahun yg ada ni manfaatkan sepenuhnya tau...
Kalau ada pape masalah...jgn segan2 call kaklong, mak atau ayah..

 Dua-dua ni adik Kaklong...Chiah yang ke-7 dan Chik yang ke-6...skrg kedua-duanya study kat UPM Bintulu, Sarawak.

 Mak ayah...akhirnya adik kaklong dua orng yg ikut jejak mak ayah...terlibat dalam bidang Pertanian..

 Dengan Miqdam...satu2 nye sepupu Fyqah sebelah Perak...kawan bermain dan bergaduh..

 Nasihat seorang kakak...haha...garang juga muka kaklong ye...hari tu kan hr Khamis...kuar time kerje...kantoi!!!

 Kasih seorang ayah....

 Juaraian air mata seoang ibu...chiah pun nagis...hihi..

Bye chiah...belajar rjn2.. yg galas beg hitam tu achik..

2 comments:

Acik Erna said...

assalamualaikum kak long..nasib ada abangnya kan..tak la rasa sunyi sangat

Kaklong @ Izan said...

Waalaikumsalam...haah acik..gitulah...mak pun ssh hati juga nk lpskan adik ni g sarawak..kbtln die pun dpt offer study kat Ins. Pertanian Bumbung Lima tu...tp bila dh hbs fkr...die nk g UPM gak..ada abang die oklah...