Thursday, May 14, 2009

Family 1st

Pahlawan keluarga bersama mak dan ayah....haha...;)

Serikandi keluarga bersama mak ayah...;)

Ikhwan...adik kaklong bersama isterinyer...menantu pertama dalam keluarga...InsyaAllah dua minggu lagi mak dapat menantu kedua plak...hehe...;)

Salam semua....
Dah lama sangat kaklong tinggalkan blog ni sepi tanpa berita terbaru kan...
Sebabnyer...komputer ader problem....
Kali ni...kaklong bagi tgk gambor dulu...huhu....

Sekarang ni, kaklong ader kat um,ah...
Hehe...balik umah jer mesti ader citer....
Sebenarnyer...3minggu lepas pun kaklong balik umah dah...
Best sgt...
Semua ader kat umah masa tu...
Adik2 semua balik...menantu mak yg sdg menuggu mase lahirkan cucu sulung untuk keluarga ni pun ader samer...
Jadi kebetulannyer...duk ramai2 tue...kami buat majlis ringkas skt...sambut Ulangtahun Kelahiran Kaklong pada 10 Mei dan adik kaklong yang ke-dua pada 24 April...
Terima kasih mak...ayah...dan semua adik2 kaklong....termasuk adik ipar....:)
Oleh kerana kesibukan yg amat sgt...jadi kaklong tak berkesempatan untuk post new entry masa balik umah 3 minggu lalu....

Masa ramai2 tulah...
Kaklong rasa happy sgt...
Malah dua malam berturut2 ayah buat usrah ringkas selepas solat subuh...
Malam pertama ayah berbicara tentang Ketaatan terhadap Allah s.w.t.
Dan malam kedua ayah bincang tentang Nikmat Allah dan sejauh mana kiter sebagai manusia mensyukurinyer...
Alhamdulillah....Kaklong rase bertuah sgt dilahirkan dalam keluarga yang sgt bahagia...
punya ayah yg sentiasa membimbing anak2nyer...
ibu yg penyayang...
dan adik2 yang baik, selalu bekerjasama, tolong menolong...
hubungan kami sekeluarga sgtlah akrab....
alhamdulillah...
Terima kasih Ya Allah....

No comments: