Friday, November 27, 2009

Blog Bersawang

Salam semua....

Blog kaklong ni.....
Ada masalah sikit....kalau tgk2...mst mcm 3 bulan sekali tak pun....4 atau 5 bulan sekali baru ada n3 baru....
Sebenarnya line internet di tmpt kaklong ada masalah...nthlah knp....
Tak blh nak sign in utk update blog....
So...kaklong hnya blh update bila balik kg kat Manjung ni....
Tambahan plak...kaklong ni bukanlah termasuk dlm kumpulan blogger tegar...
Jadi tak lah berusaha lebih skt nak perbaiki masalah tersebut..sori ye....
Tapi, kaklong ttp berjalan ke setiap blog lain....membaca citer org lain....
Mcm2 ilmu yg kaklong dpt....hehe...
So...kalau nak tukar khabar dan cerita pun blh lah....intai2 FB kaklng...just cari kat Along Farizan..

Ok...dah azan....nak solat jap...pastu jap lagi nak bersilat kat dapur....baut kuah sate....

Salam Aidiladha 1430...

No comments: