Saturday, January 5, 2013

Coret-coret 2012

Assalamualaikum..

Alhamdulillah dah lima hari berada dalam tahun baru...tahun 2013...
Byk kngn kaklong spnjg thn 2012...ada suka dan duka..takdelah sgt kot...semuanya indah...

Tahun 2012..kaklong menerima kehadiran org baru dlm keluarga....

 Pada April....alhamdulillah kaklong sekeluarga menerima kehadiran anakanda Tuan naufal Syakeer...
Masa ni duk tgh pegnen Naufal dlm peyut...time ni dh sampai due..tp msh trn join program kat office...Karnival Sukan...sehari lps tu..Naufal tu Naufal selamat dilahirkan..
Selamat Datang juga pada Su...adik ipar belah suami...n3nya pnh kaklong share bersama..













































 *************************

Alhamdulillah juga untuk tahun 2012 ni byk program-program kelaurga berjalan dgn jayanya....program makan angin ler..walau dekat..tp bermakna...
Familt Day yg pertama buat keluarga suami...km mkn angin kat Cameron Highland...
So, adalah some of pic masa family day tu...jom tgk sat..


Four of us....we are happy family....
Nilah sebahagian ahli keluarga yg join...termasuk ma dan ayah...

Anak dara sorang ni dah besar..time mood elok...suker die bergambor...time mood ilang...jgn hrp nk lyn bergmbr..
Ma, Ayah dan keluarga Johor+Bangi..
Kami lagi....luv n luv...
Kesayangan hamba....

Selesai program makan angin ngn keluarga suami, kaklong, suami dan anak2 plk mkn angin...km jln2 pi sekitar KL jer...tp mmg best...seronok melayan kerenah Fyqah yg suka berjln..Naufal kcl lagi...tp suka tgk die terpegun tgk sana dan sini...

Kami g Muzium TUDM Sungai Besi...
Pastu...kami g Istana Negara Lama...tgk pameran Raja Kita..tgklah Naufal tu..mendongak tgk pe nth...
Yang ni km pi Taman Burung KL...
Suke Fyqah dapat pegang burung...bg mkn dan minum..pada mulanya takut gak die...
Bayaran masuk ke KL Bird Park ni mmg mahal..  RM25 utk sorg dewasa..tp oklah kot...tmpt luas...burung pun byk...tggi gaklah die pnya penyelngaraan...
Menutup tirai n3 corat coret 2012 ni...kaklong nk kongsi juga...some of pic masa wedding adik kaklong...perkahwinan yg ketiga dlm family kaklong...
Masih ada 5 perkahwinan lagi pas ni..InsyaAllah...

Selamat Datang buat Marshiela Aqeela...moga jadi isteri, menantu dan ipar yg baik, sweet dan sporting..hihi...we love u..

Pengantin Lama ngn Pengantin Baru...hihi...
Dayang-dayang dari Manjung, Perak...

InsyaAllah...moga tahun lalu kita ditgglkan dgn seribu kngn dan kerahmatan Ilahi...
Jom sama2 kita buka tahun baru masihi dgn perancangan hidup yg lbh baik dan membawa manfaat dlm khdpn kita seharian...Sesungguhnya mencari redho Allah itu adalh matlamat hidup kita semua walau apapun azam yg kita pinta dan rencanakan...


No comments: