Thursday, November 24, 2011

Adik Fyqah dah 21 minggu.


Salam....





Adik Fyqah sekarang dah 21 minggu.... My tummy pun dah nampak membuncit...baju2 kurung yg nk dipakai ke pejabat semua kn pilih yg besar2... Maklumlah....kalau tak preggy pun, mmg kaklong ni besar jg...;)))


Kaklong dah mula rasa gerakan2 kecil dlm perut...kadang2 tgh duk saja2 tgk tv or main2 ngn fyqah, terase ada gerakan kecil dlm perut...best sgt!!! Teringat ms Fyqah dlm perut ummi dulu... Fyqah pun dh pandai syg baby...bila kaklong tnya mn baby, die tunjuk perut kaklong, pastu sibuk nk kiss... Bgslah...nnt syg adik tau...



InsyaAllah...mudah2an segalanya dipermudahkan Allah. Walaupun kaklong ada rs sedikit bimbang dgn kandungan kali ni...tp msh harap semuanya akan ok... Pengalaman hamil kali kedua ni mmg tlh diduga dr awal... sbb bleeding ms 6-9 minggu...lame kan... mmg gabra sgt ms tu...alhamdulillah tak de pape yg berlaku...bleeding pun tak lah byk sgt.. Baru2 ni plak...di duga lagi bila nurse check HB kaklong rendah...hny 9.8...


Sejak tu, kaklong cuba mkn byk dan mkn buah, hati, kerang, air soya dan pape yg blh membantu... Harap ms pg check up pada 5 Dis nnt, semuanya kmbli normal lah....


Moga anugerah Allah yang kedua ni, lahir dgn selamat dan sihat sempurna... Baby syg...ummi, abah dan kakak Fyqah tak sbr nk jumpa syg.... InsyaAllah 5 April 2012 kita akan bertemu...


No comments: