Monday, December 5, 2011

HB masih rendah....

Salam...


Hari ni pegi check up lagi...

Result HB masih rendah...hnya naik 0.01 je...kalau 2 minggu sblm ni 10.8, tadi 10.9... So, kn tambahkan lagi mkn mknan yg berkhasiat, disamping memanjatkan doa agar anak didalam kamndungan sntiasa sihat dan dilindungi Allah selalu...amin..


Hari ni dalam sejarah kaklong tidur dlm kereta, masa menunggu untuk temujanji tu...sampai klinik dlm jam 11.00...selalunya tak ramai, kalau sampai lewat cmtu, terus je dapat turn, pastu balik...tp tadi mmg ramai orang... Kata nurse yg bertugas, sbb isnin dpn cuti...so temujanji minggu ni ramailah...

Disebabkan keletihan perjalanan pegi balik ke Batu Kurau semalam msh tak hilang...dalam keadaan mengantuk dan sakit kepala, kaklong masuk kereta....pasang aircond dan turunkan tingkap sedikit...pastu pejamkan mata.... lbh kurang 45 minit kmdn tersedar...dan terus turun masuk klinik semula...alhamdulillah dah tak ramai dan dalam 2-3 minit menunggu, nama kaklong dipanggil...hehe...


Alhamdulillah...usia kandungan dah 23 minggu...baby dah mula gerak, tp tak mula disuruh kira lagi... Tdi dgrlah degupan jantung baby...guna alat doc...apa nama ntah... Sampai sekarang kaklong masih blm tahu jantina baby lagi sebab scan dulu masa usia kandungan baru 12 minggu rasanya...tak nampak lagi...


InsyaAllah... didoakan semoga our 2nd baby sihat mcm kakak die...Syafiqah...


No comments: