Sunday, March 20, 2016

Taman Tasik Cyberjaya

Assalamualaikum.

Akhirnya sampai juga kaklong dan anak2 ke Taman Tasik Cyberjaya...setelah lama berkira-kira nak bawa anak2 ke sini. Takde apa yang special pun...saja lah kan...tukar lokasi.
Selalu bawa diorang berhujung minggu sekitar Bangi n Putrajaya je...but kali ni saja try gi Taman Tasik Cyberjaya plak..biasa je..mmg cantik, luas dan playground untuk anak2 pun besar..

Kakak memang suka berbasikal, bawa sini puas anak2 berbasikal. Tpi kena selalu perhatikan diorang..kalau tak..sekejap je dah hailang jauh.

Tapi, sayangnya kemudahan toilet sgt mendukacitakan...huhu.. Toilet kotor n takde air masa kami pi... Kalau diperkemaskan lagi penyelenggaraan tempat ni, mmg best dan sesuai untuk berekreasi.

 Ni playgroundnya...luas dan oklah untuk anak2 bermain..banyak mainan untuk usia yang tertentu...termasuk baby dua tahun.

 Agak bersih juga.

 Dari tanah besar...ada jambatan kecil yang boleh bawa kita jauh berjalan..joging kat sini best jugalah...

 Dari sudut jambatan kecil..

 Pintu masuk..luas sayup..

Hobi kakak dan abangngah bila hujung minggu. kalau tak bawa pi mana2 pun, depan rumah pun jadi deme ni..


Sekian, untuk semua.

No comments: