Tuesday, May 18, 2010

Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com

Salam....

Sebelum ni kaklong tak fikir sgt about HAK MILIK TERPELIHARA gambar2 dlm blog kaklong ni coz, gmbar biase2 je...tapi bila dah ada syafiqah n byk gak foto2 comel die...(hehe..ummi puji anak sendiri)....rasenye perlu utk kaklong buat cop mohor untuk secure foto2 dlm blog kaklong ni....walaupun bukan org lain yg membacanya..hanya keluarga dan mgkn kwn2...(yg silent readers...sila angkat tangan ye..;) So, tertarik lah kaklong ngan n3 k.izan...n k.long pun turut serta.....

Syarat2nya senang aje:


1. Mestilah seorang Follower belog elissmie.com . Kalau bukan follower tidak layak untuk mendapatkan Watermark FREE ini. . -OK(^_^)!

2.Buat satu entri yang bertajuk "Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com " -OK(^_^)!

3.Nyatakan nama belog , warna dan font yang anda inginkan pada Watermark FREE anda tu.Terhad kepada 2 font sahaja.Font pada Nama blog dan Copyright Reserved © tu.

nama belog: fazatulip.blogspot
warna : Purple Slow
font : angelina (nama blog)
close to me(copyrightreserved)


3. Jangan lupa masukkan LINK-LINK berikut di dalam entri anda:

http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html
http://elissmiejunior.blogspot.com/
http://mieeliss.blogspot.com/
http://akulahbathroomblogger.blogspot.com/

3.Tinggalkan permalink pada comment box entry ini lah. -OK(^_^)!

4. First Come First Serve. Dan jangan lupa tinggalkan sekali alamat email anda yer untuk dihubungi. -OK(^_^)!

email : alongfarizan@yahoo.com

Ok kak eliss....saya dah cuba selesaikan syarat2nya...n nice ur blog....salam perkenalan...


No comments: